dimecres, 8 de febrer del 2012

La llum i els colors

Hola, sóc l'Ariadna París.
A classe va sortir el dubte de que si el negre es considerava un color i  si el blanc respresentava tots els colors. Per aquesta raó publico aquesta entrada on es veu el resultat de l'investigació que vaig fer al voltant del tema de la llum i els colors per tal d'explicar als meus companys el dubte que teniem.

La llum i els colors

Tots sabem que quan barregem colors, en surten de nous. Però hi ha uns colors principals que a partir d’ells es fan tots: són el blau, vermell i verd. 
Llavors, quan tenim tots els colors barrejats, al fons, surt el blanc, ja que és la reflexió de tots els colors. El color blanc neix de la composició de tots els altres colors.
El negre és un color, que de manera pura indica l'absència de color o de llum. És un color pur.  Així doncs quan s’absorbeixen tots els colors primaris, o tots, es quan apareix el negre.  
Quan la llum viatja, ho fa de manera recta, llavors, quan topa amb un objecte, aquell absorbeix tots els colors menys el seu
Ariadna París.


1 comentari:

  1. Hola Ariadna: me'n alegro molt que facis aquesta explicació. És una satisfacció veure com s'aneu espavilant. Molts petonets guapa!!!

    ResponElimina