dimecres, 26 d’octubre del 2011

CASTANYADA 2011

Com ja sabeu els nens i nenes de sisè som els encarregats de preparar la festa de la castanyada a l'escola. aquí teniu la circular que ha fet l'escola per tal d'informar de tots els actes d'aquest dia. 



Circular informativa núm. 4


Benvolgudes famílies,

Com ja us vam informar fa pocs dies, a l’escola, com cada any, treballen la tardor i la festa tradicional de la Castanyada. El divendres vinent celebrarem la festa i hem preparat una sèrie d’activitats amb els nens i nenes de les que us volem informar:

15:20 Obertura de portes per a les famílies (porta d’entrada de la Ronda) i inici dels actes. Els familiars es podran ficar al voltant de la pista, darrere dels alumnes.

15:20 Balls de La Castanyada
Els alumnes d’Educació Infantil i Primer estaran ubicats en rotllanes i realitzaran les següents danses:
P3 La Castanyera
P4 El ball de la castanya
P5 Marrameu
1r La castanya

15:35 Cançons de La Castanyada
Els alumnes de 2n a 5è de Primària ens oferiran les cançons següents:

2n Les castanyes peten, peten.
3r Collir castanyes
4rt Calendari de tardor
La Castanyera roquera

15:50 Actuació dels Bastoners d’Altafulla

16:10 Cada grup classe es col·locarà en rotllana i procedirà a la degustació de les castanyes, tot amenitzat amb música. Els alumnes d’EI es menjaran les castanyes al seu pati.

Com cada any, i com ja és tradició en la nostra escola, els alumnes de sisè us demanen l’aportació d’un euro per cada nen/nena, tota vegada que seran ells els encarregats de comprar, tallar, torrar, fer les paperines i vendre les castanyes, essent els diners que recullin per ajudar-los a finançar les colònies de fi de curs. També i com sempre, els alumnes poden venir disfressats.
L’exposició dels moniatos decorats estarà davant del menjador. Us aconsellem visitar­-la, us endureu més d’una sorpresa! Us agraïm sincerament la vostra col·laboració!

Si les condicions meteorològiques impossibilitessin la realització de la festa (com sembla que indiquen les previsions), aquesta es passaria al dimecres, dia 2 de novembre, amb la mateixa distribució horària.

Esperem la vostra participació i poder gaudir tots plegats de les habilitats, l’alegria i simpatia dels nostres alumnes.

Cordialment,

La Direcció
Altafulla, 25 d’octubre de 2011



      Aquesta és la programació de la festa, però com ja he dit avanç, la nostrA castanyada ja està en marxa, els preparatius enguany són cosa nostra. Així doncs, demanem a les famílies que ens ajuden a organitzar la festa:
          - Dijous dia 27 necessitarem la vostra ajuda per tallar castanyes. Podeu venir al cole a partir de les 15:00h.
          - Divendres o dimecres (dia que es pugi fer la festa), necessitarem que en ajudeu amb els preparatius, sobretot a ajudar-nos torrar castanyes.
Gràcies per la vostra col·laboració.
Segur que sortira una festa PERFECTA.

2 comentaris:

  1. He estat mirant págines del temps i sembla que dimecres ploura!!! Espero que no, pero si plogues, que fariem? Hi ha qui diu que el "consell" de festes (o algo així) podría suspendre la castanyada o aplazarla, Pero els de sisè necesitem els diners de la castanyada. No se que pasarà...

    ResponElimina
  2. Que ve presento que aques any guanyarem molts diners

    ResponElimina