divendres, 21 d’octubre del 2011

ETA anuncia el "cessament definitiu de la seva activitat armada"

- En un comunicat en vídeo remès a la BBC i el GARA, l'organització anuncia el cessament definitiu de la violència i demana a Espanya i França que obrin un procés de "diàleg directe que tingui com a objectiu la resolució de les conseqüències del conflicte"


MIREU LA NOTICIA. EN AQUEST ENLLAÇ
ETA anuncia el "cessament definitiu de la seva activitat armada"

Si us sembla podem obrir un debat a partir d'aquesta pregunta:
              - Creieu que la violència és el camí per aconseguir qualsevol cosa? 

(Esteu convidats tota la família a participar... animeu-vos)

32 comentaris:

  1. No!!!!! la violencia és lo pitjor del mon!!! s'ha de ser mala pero mala persona com per a matar per aconseguir lo que vols la violencia no aporta res i si jo pugués donaria el que fos per a erradicar la violencia... Assobre als de ETA no els importa pero la vida es lo més important del món i a ningu li agradaria que vingues un tio amb una pistola i el mates o que li fiques una bomba al treball...o trobo fatal lo de la violencia...

    ResponElimina
  2. Jo crec que el millor cami per resoldre un problema, no es donanos patades ni res si no parlant. Per que si cada vegada que hi ages un problema començesim a donarnos patades i a pegarnos tos seria un desastre. Crec que lo mes convenient per resoldre un problema es parlant

    ResponElimina
  3. Yo crec que la violencia no és el cami per aconsenseguir qualsevol cosa perque la violencia
    és el pitjor cami pots aconseguir.

    ResponElimina
  4. No, perquè com ha dit el Frncis amb la violencia es perd la raó i amb el dialeg s'aconsegueixen moltes més coses. I tot això que a dit eta, m'ha semblat molt bo per nosaltres i per la resta de la gent d'Espanya. També trobo que disculpar-se ara ja es una mica tard però més val tard que mai.

    ResponElimina
  5. No, perquè amb la violència no s'aconsegueix res i lo unic que es fa és treure la vida de moltes persones.En canvi, parlant com persones sibilitzades se poden aconseguir moltes més coses.Un exemple és lo que acaba de fer ETA.

    ResponElimina
  6. Jo crec que no perquè tu pots resoldre un problema parlant i no pegant, donant patades o matant.
    Si tu vols pegar doncs contes fins a deu i vas a parlar amb ell.
    M' agrada el que ha fet ETA del cessament de l' activitat armada.

    ResponElimina
  7. ´No,perquè el millor camí és el diàleg. Parlant s'arregla tot i no a base de violència.

    ResponElimina
  8. No, la violència no porta a ningun lloc, en tot cas és el diàleg.El diàleg és una de les coses més importants de la vida.
    No com ha fet ETA que ha matat a més de 850 persones amb 42 anys.
    I al final no han guanyat res de res si no que a matat a moltíssimes persones, i ara senadona de que no aconsegueixen res de res.
    I tot per voler aconseguir independència al seu país.

    ResponElimina
  9. No,perquè si tots nosaltres quan hi haguès un problema tinguessim d'utilitzar la viólencia jo crec que acabariem molt malamnet al món.A part,amb la violència no aconseguim coses bones sino el que aconseguim es treure vides aixi per aixi.El més correcte és,que si hi ha un conflicte,utilitzar el diàleg.Aquesta paraula "dialeg" es nota que al món hi ha molta gent que no la comprén.

    ResponElimina
  10. Crec que la violencia no arregla res i que si, la gent arregles els problmes parlant enlloc de pegar el mon seria molt millor.

    ResponElimina
  11. No es el camí perque amb la violencia no s'aconsegueix res en canvi, parlont es més facil i més eficaç.

    ResponElimina
  12. - No perquè la violencia només genera més violancia.

    ResponElimina
  13. No,perqué les persones som sers racionals amb intel.ligència i per aquesta raó no ens tenim qué comportar com els animals i utiltzar la violencia
    per solucionar els problemes .La paraula i el raonament són les armes que tenim que fer servir per arribar a viure em pau i mai les armes de foc.

    ResponElimina
  14. No, perquè la violencia sol produeix mes violencia. Apart d'això mata a moltes persones que són inocentes, encanvi parlant no mates a ningu.

    ResponElimina
  15. Molt interessants alguns dels vostres comentaris...
    Ens veiem el dilluns!

    ResponElimina
  16. No, perquè amb la violència no es pot aconseguir res, però encanvi si parlem és molt millor per aclarir els problemes.El diàleg és bàsic per la convivència entre les persones.
    E.T.A. ha matat persones inocents durant molts anys , m'alegro que per fi ho hagin deixat.

    ResponElimina
  17. No!perquè la violencia condueix desastres, en canvi si es parla i es raona no es veu ni sang ni gent patir. Jo crec que en el món, no hi hauria d'haver grups de gent que per solucionar assumptes que es podrien parlar i arreglar maten les persones sense raó.

    ResponElimina
  18. NO!! Perque la violencia encara en crea mes

    ResponElimina
  19. No, amb la violencia no s'arriba en lloc.És molt millor arreglar les coses parlant.

    ResponElimina
  20. NO! Jo crec que utilitzar la violència per solucionar les coses no serveix de res,tot el contrari, provoca que la gent tingui més raons de no estar d'acord amb tu.Per exemple la E.T.A ha estat MATANT a gent sense raó d'urant molts anys,i ara han parat, perquè no els hi han donat el que volien ni matant.Nosaltres els catalans tambè volem independencia i no hem matat a ningú.

    ResponElimina
  21. No la violencia es el pitjor cami per aconseguir algo. A més hi ha molta gent que per culpa de la violencia mora i no es just. Jo crec que la violencia es el pitjor cami del món que hi ha.

    ResponElimina
  22. la violencia es una tonteria no serveix per res! jo avegades penso:"Perque la gent fa mal si no aconsegiran res?"
    la violencia es...es...es... res que tigui sentit!
    es un cami que no et porta a cap lloc! et perds en el cami i penses: "Si causo mes morts anire a la presó. i...perque faig mal a la gent? no se perque a lo mitllor perque em diverteixo?" tal i com dic la violencia es el pitjor cami que pot haver. Es inutil!!!

    ResponElimina
  23. Jo crec que la violencia nomes genera mes violencia,tot s'ha de arreglar parlant.Si ens peguem no aconseguirem res.

    ResponElimina
  24. La violencia no és mai la millor solució
    per als problemes ni per res.
    És millor parlar i arribar fins un acord.

    ResponElimina
  25. No,perquè si utilitzem la violència per aconseguir alguna cosa estem perdent tota la raó que tenim.En canvi si podem arreglar les coses parlant pot ser que tinguem raó. MAI UTILITZAR LA VIOLÈNCIA!!!

    ResponElimina
  26. JO CREC QUE LA MIO COSA PER SOLUCLLONAR UN PROBLEMA ES PARLANT NO PEGAMSE NI RES D'AIXO PERQUE ES UN DESASTRE

    ResponElimina
  27. NO!! La violencia no resol res es millor amb dialeg i resoldre parlam
    NO A LA VIOLENCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ResponElimina
  28. jo crec que per solucionar un problema no cal pegar o matar a gent inocent sino parla i aclarir el problema.

    ResponElimina
  29. Ariadna P.- Crec que aixo que feia ETA és de les pitjors coses que ha egistit al món: matar a gent inocent per així acoconseguir el que es vol?? NO!!!
    No esta gens bé.

    Mare ariadna- Crec que és una molt bona notícia que ETA deixi les armes per fi.

    ResponElimina
  30. No!!!A mi no m'agrada la violencia perque no es pot arreglar perlant o algo aixi mes vale parlar que no pagaro fent assesinats.Odio la violencia es lo pirjor de tot.

    ResponElimina
  31. La violencia encara en crea mes per solucionar algun problema s'ha de parlar i no matar a la gen inocent que no a fet res

    ResponElimina
  32. La violència mai es un camí per aconseguir el que sigui.Sempre hi ha més d'un recurs per a tot:en aquest cas hi ha el diàleg.Parlant si que arribarem lluny a diferència de la violència.

    ResponElimina